Het begin van een nieuwe blog

Heel lang geleden, in 2010-2016, heb ik een blog gehad en dat heb ik jaren lang met heel veel plezier gedaan. Helaas is dit uiteindelijk vervaagd door studeren en heb ik het daarna nooit meer opgepakt. Maar toch bleef ik de kriebels voelen! Op een gegeven moment dacht ik ‘Laat ik het gewoon maar weer proberen!’, kocht ik een .nl-domein en begon ik met schrijven. Welkom op LatteMetAngie.nl!

Wie ben ik?
Ik ben Angie, een dertiger met meerdere chronische ziektes. Zo heb ik Fibromyalgie, Autisme, Syndroom van Tietze en een Neurologische Functionele Stoornis. Ik kan wel een heel lijstje gaan opnoemen, maar ik denk dat dit de belangrijkste zijn. Hierdoor zit ik veel thuis en kan ik heel veel dingen niet meer. Merendeel van de tijd loop ik met een wandelstok, omdat ik de functie in mijn benen aan het verliezen ben. Ik leef heel erg met de motto “Ik ga het doen zolang ik het nog kan”, want er is geen pijl te trekken op wat ik volgend jaar allemaal nog kan. Ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten.

Een van mijn grootste hobby’s zijn pretparken. Ondanks dat ik niet alles meer kan doen, gaan we er gewoon nog voor! Ik ben vooral dol op thema gebieden en kijk dan ook heel erg uit naar het nieuwe gebied ‘Huyverwoud’ in de Efteling. Waar ik trouwens een abonnement op heb.

Naast pretparken lees ik ook heel erg graag. Nu moet ik zeggen dat ik niet bepaald onschuldige boeken lees, ik ben echt een dark romance girly. Maar ik kan ook enorm genieten van een goede thriller, zoals ‘A good girl’s guide to murder’. Fantasy boeken zijn echt hit or miss voor mij. De ene vind ik wel leuk, en de andere vind ik een stuk minder.

Ik ben ook heel graag creatief bezig. Zo vind ik junk journalen echt heerlijk om te doen, vind je mij regelmatig schrijvend achter mijn pc zitten en doe ik veel met video- & fotografie.



Wat ga je vinden op deze blog?
Eigenlijk van alles en nog wat. Ik schrijf over hoe het is als je chronisch ziek bent, shoplogs, kringloop / vinted finds, leuke uitjes, hotspots, vakanties, dagboekjes, outfits, boeken. Latte met Angie is een lifestyle blog in de breedste zin van het woord. Als er iets in mijn hoofd opkomt en ik kan er een stukje over schrijven, dan zal ik dat waarschijnlijk ook doen. Ik zal het meeste gaan schrijven over mijn persoonlijke ervaringen, met producten maar ook in het leven (bijvoorbeeld in het ziekenhuis).

Dankjewel dat je een kijkje neemt op mijn blog, en heel veel leesplezier!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *